Stal Beuving sporthorses & opfokbedrijf

Ons bedrijf is prachtig gelegen in het plaatsje Westdorp aan de rand van de Hondsrug en grenzend aan een mooi natuurgebied. Op korte afstand van Stal Beuving bevindt zich de boswachterij Schoonloo met prachtige uitrijmogelijkheden. Op ons opfokbedrijf hebben we plaats voor plm. 90 paarden. Wij bieden ook de mogelijkheid aan om de merrie bij ons af te laten veulenen. Het professionele toezicht en de vakkundige zorg spreekt veel eigenaren en fokkers aan. Tevens hebben we een aantal boxen te huur met uitgebreide faciliteiten.

Stalling

De opfokstal bestaat uit 4 grote boxen variërend in grootte. Onze luxe paardenboxen zijn van alle gemakken voorzien. De boxen die wij verhuren variëren in grootte.

Faciliteiten

Wij beschikken over meerdere faciliteiten waaronder 2 binnen maneges, buitenmanege, galoppeerbaan, 2 paddocks, overdekte 6-paards trainingsmolen, poetsplaats, 2 wasplaatsen met warm- en koud water, 1 zadelkamer en 1 verwarmde zadelkamer. Voor de gasten is er een gezellige kantine ingericht. Er kan slaapgelegenheid gerealiseerd worden.

Contact

Mocht U geïnteresseerd zijn in ons bedrijf en een kijkje wil komen nemen dan kunt U contact opnemen met A Beuving 06-15082514 b.g.g . R Beuving 06-11144765 of een email sturen naar: info@stalbeuving.nl.